Er is niets leukers dan samen koken en eten. Koken verbroedert en verbindt! Daarom verzorg ik ook workshops voor volwassenen. Wil je het hele feest uit handen geven? Dat kan ook. Ik kom naar je toe met een berg eten, dek de tafel mooi en hang de slingers op. Of je komt naar mij voor een romantisch etentje onder de druiven in de kas. Omdat wensen, budgetten en gelegenheden zo van elkaar kunnen verschillen heb ik geen vast programma of menu. Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop op maat:
Een avond of middag koken met je familie, collega’s of vrienden, Sterk in eten verzorgt ook kookworkshops op maat voor volwassenen of volwassenen én kinderen. Samen met je kind een middag koken voor familie/vrienden, vanaf € 285,- is er een workshop te boeken voor gezelschappen van 2-25 personen. Net als bij de kooklessen voor kinderen staan ambachtelijkheid en pure smaken centraal. Mogelijke thema’s zijn: pasta maken, “home made” of vegetarisch/groente. Samen koken we, dekken de tafel mooi en eten alles op. Je gaat naar huis met een berg inspiratie en mooie recepten.

Ik kook voor jou:
Al jaren kook ik in opdracht voor kleine en grote gezelschappen. Heb je iets te vieren? Je verjaardag, een jubileum, promotie, opening, huwelijk of het leven? Voor alle mogelijk soorten catering kun je me bellen. Een catering van Sterk in eten is altijd 100% vers en zelfgemaakt en voor een groot deel  biologisch. Ik ben thuis in alle keukens en kan een voorstel maken naar jouw wensen en budget. Diners, lunches, buffetten, borrels en crew catering kookte ik onder andere voor Veel Meubelstukken, De Kleine Komedie, Berlage Lyceum, De Amsterdamse Montessorischool, Het Reumafonds, Het Parool, Senf Theaterproducties, Fetch, Stadsdeel West, Amsterdam Filmschool, Oestermeisje, Routz Groep, Allen/Overy, Uitgverij Snor en diverse particulieren.