Herfstvakantie kookkamp: Geschiedenis

We duiken in de geschiedenis van ons eten! Wat werd er gegeten in de Romeinse tijd en de 17e eeuw? Welke ingrediënten kennen we niet meer of juist nog wel? We gaan op bezoek bij Charlotte Kleyn, kookboeken conservator in het Allard Pierson museum. En we koken een historisch banket waarvan de ouders kunnen komen proeven. Het kookkamp duurt 2 dagen van 10-16 uur. Op de tweede dag om 16 uur presenteren we de gerechten aan de ouders.


Data

  • 17 en 18 oktober 2022
  • 19 en 20 oktober 2022

  • Tijden

    • Start om 10:00 uur
    • Eindigt om 16:00 uur

    Brengen en ophalen

    • Brengen vanaf 09:30 uur
    • Ophalen tot 17:00 uur

    155,00

    • Van 7 tot 12 jaar
    • Inclusief lunch
    • Geschikt voor vegetariërs
    Aantal kinderen:
    Plaatshouder
    Je bekijkt nu: Herfstvakantie kookkamp: Geschiedenis 155,00
    Opties selecteren